Automate your Marketing
with Womplify




 
Semsas96 Fotopages

By: SM Sains Sultan Haji Ahmad Shah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Saturday, 17-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Syed & Munirah - Dewan Serbaguna Seksyen 7 Shah Alam

 
 
 
View all 18 photos...




Monday, 29-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Berbuka Posa 1428

Menyelerakan tak?
Insya allah kad mereka akan muncul...
Paling sedap dlm malaysia setakat ni
View all 16 photos...





Quote:


Kehadiran pada tahun nih -

1) Ja
2) Syed dan Munira
3) Mior
4) Mie-J
5) Bob
6) Pyan
7) Herol

Menu:
1) Ayam golek 3 ekor
2) Tomyam campur 4 org makan
3) Kailan ikan masin 2 org makan
4) Nasik putih 8 pinggan
5) Air semua sorang 2 gelas termasuk la nescafe panas, teh o ais, tembikai, limau ais, ais kosong.

Venue - Ayam golek Pantai Dalam

Semua smpi di lokasi pada jam 745 malam seperti yg dijadualkan... Kitorang semayang maghrib dulu... Berbuka la kurma dan air dulu...

Syed dan Munirah balik dulu sebab penat baru lepas shopping di Jalan TAR. Yang lelain gerak pulang pada jam 930 mlm...

Terima kasih kepada semua yg hadir....



Thursday, 6-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kawin Olie + Hafiz

 
 
 
View all 17 photos...



Sunday, 8-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
EXSAS Bowling Tournament 2007

 
 
 
View all 32 photos...


Quote:

Report by Ja

Salam all...

Aktiviti futsal 7/7/07 si Sport Planet Sunway 8-930 mlm

Bermula jam 2 ptg, kontijen Johor secara berperingkat2 naik ke KL. Bermula ngan Osetad, Maya dan Hakim. Aku hantar derang pi check in kat Summit Hotel. Jam 730 mlm, aku bersama Osetad bergerak ke lokasi. Seramai XX telah hadir untuk bermain. Terdapat ramai player "pouch bag" yang menghadirkan diri.

1. Ja dan adik
2. Osetad
3. Syed
4. Kudin
5. Hahzam
6. Bob
7. Nazli
8. Mamat dan aweks (tak main..dtg memeriahkan majlis)
9. Zul, Eton dan Hurin
10. Rafiq (batch 97)
11. Yien
12. Hasif (main second half, baru sampai dr Kluang)
13. Edli, Husna dan Hakimi
14. Pyan

Memula main sejam jer sebab padang fully book... Lepas settle main sejam, nengok padang still kosong. So, tambah lagi 30 minit untuk bagi can Hasif dan Rafiq main sebab derang sampai lewat... Memang pecah perut nengok gelagat2x "pouch bag" main... Semput tak hingatnya...
Thanx to Hahzam yang sponsor padang dan air 100PLUS.

Lepas tu, kitorang lepak kat Nasi Lemak Carlos USJ2. Tak semua follow sebab ada yg ada hal... Kitorang bersurai dalam kul 11 mlm...

EXSAS Bowling Tournament di Sunway Pyramid 8/7/07

Team kita diwakili oleh:

1. The Beyehhh - Ja, Hasif dan Kudin
2. Si Genteng - Pyan, Sinar dan Herol
3. Shaolin Bowlers - Nik, Zul dan Kutek
4. Desperate Bowlers - Fnd, Azmi Rahman dan Syed
5. Basriomahir - Nazli, Bob dan Edli
6. JB Menjerit - Osetad, Che dan Zai

Barisan Penyokong:
1. Maya dan Hakim
2. Eton dan Hurin
3. Mamat
4. Tunang Syed (nama dia sapa ek?)
5. Hahzam
6. Yien (ketua sorak)
7. Peanut dan suami (dtg lewat)
8. Hanis, Mie dan Nathifa
9. Zacque dan pasangan (tak dapat main sebab dtg lewat. Tpt digantikan oleh Che)
10. Bini Kutek dan Anak (sorry lupa nama)
11. Farahwati dan adik (tak join makan kat McD lepas game)
12. As dan anak (family Nik)
13. Farina dan adik yg cun (family Fnd)

Bak kata Pyan, KPI achieved! Dapat mempertahankan Batch Paling Havoc merangkap Batch Paling Byk Menghantar Pasukan untuk 2007!!!
Bermula seawal 8 pagi untuk pendaftaran, pertandingan dimulakan dengan ucapan perasmian dari Dato' Presiden dan nyanyian lagu sekolah. Pertandingan dimulakan jam 9 pagi. Dengan baju tema serba hitam lining merah untuk tahun nih (rugilah sapa tak join.. baju lawa tu tahun nih..), kita sudah menyusun strategi dari awal untuk Lane 13 dan 14 bermain agak lewat agar semua dapat memberikan sokongan. Hehehhe... Dengan agihan lane yg pada aku tidak setara,(sebab kita dpt lane 11,13,14,15, 24 dan 29), amat memudahkan tugas kita untuk berkumpul.
Menunggu Mior yang takkunjung tiba (hahahahaha), Yien dgn jipangnya mengambil alih posisi sebagai ketua sorak. Dengan suara ala2 Ramli Sarip, mmg konfem la kita menang!!!

Kita dapat 3 cabutan bertuah - Bob, Pyan dan Nik. So, total hadiah, kita bawak balik adalah 4!

Lepas sessi bergambar, kita semua lepak kat McD untuk breakfast dan lunch. Gila kebulur tak sarapan semuanya... Maklumla... Kena paksa ngan aku dtg seawal jam 8... hehehehe....

Majlis diserikan lagi dengan acara potong kek oleh Hurin sempena besday yang pertama. Semoga Hurin dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dan jadi anak yang solehah... Amin!!!

Aku terpaksa balik awal sedikit dari majlis sebab ada job shooting di Endah Parade. So, untuk aktiviti seterusnya selepas itu, aku serahkan kepada Yien sebab aku tahu, korang ada game rugby petang semalam.

Setinggi2x penghargaan kepada semua yang hadir. Aku selaku orang yang paling poyo nak kumpulkan korang semua, terharu la jugak sebab korang semua dapat memberikan kerjasama yang amat2x menggalakkan. (mcm nak bergenang air mata aku nih kegembiraan.. Chewah)
Aku harap, kerjasama sebegini & ikatan silaturrahim ini dapat diteruskan hingga ke hujung nyawa. Amin!!!

p/s: Gambar aku upload dlm hari Rabu insya Allah. Byk gambar nak edit nih... hehehehhe



Quote:

Maya

Terima kasih kepada semua dan sekalung penghargaan rantai emas pooh king kong untuk Ja sebab escort kitorg yg buta KL ni dr tol sampai check-in hotel..Ko kalau ke JB, aku kena balas betul2 ni siap bunga manggar ni.

Terima Kasih kepada Safarin kerana menumpangkan kami landing sekejap kat hotel 5 stars ko...Aku respect kat Yien sebab punyala 'x kasi kitorg kuar rumah' sampaila di jamu ngan fresh oren peel fresh..hik..hik..

Terima kasih kepada semua la yg tak tersebut namanya dan yang penting kita di bawah naungan batch 96..

Tahniah kepada batch kita yg ku bangga ini..Syoknya kalau kitorg dpt join u all punya xtvt setiap mgu..apa kan daya....badan pun dah berat..hik..hik..

-maya-



Quote:

Osetad

to maya,
ma, nak join aktiviti diorang weekly, kena pindah KL.. jom pindah jom..

To all of 96ers,
Million thanks to all for gathering, futsaling, bowling and rugbying. Dahlah main ragbi kat padang yg jadi kenangan!! Sadis dibuatnya. Nasib baik on d way balik JB tu kitorang ada driver (thanks sinar!!)
Meremang bulu roma dengan ke'havoc'an masa main bowling. Bingit gilak!! Lagi2 time nak habis.. tak reti apa dah aku nak cakap. Yang penting memang best dapat jumpa, dapat kumpul semula ngan korang. First time aku turun KL rasa 2 hari tu teramatlah pendeknya..

Ikhlas, osetad - batch 95 yg sepatutnya 96.. huhu


Quote:

Hanis
congrats buat semua yang hadir semalam terutama sebab mampu mempertahankan gelaran 'batch paling havoc' tu lagi.Memang havoclah korang ni.
Sungguh pun kami tiba 'agak lewat' tapi bersemangat betul rasanya dapat menyanyikan lagu sekolah semalam. (osetad kata 'orang nyanyi 2 kali lah') ,but dpt nyanyi skali tu pun dh rasa proud betul.

To hurin(baby eton n zul) happy birthday ye sayang...sempat potong kek tu.

Yang lain next year kita sama-samalah meriahkan lagi event bowling ni.InsyaALLAH if diadakan lagi.Tak semestinya main kan. Yang penting kita jumpa,salam,tanya kabar,eratkan silaturrahim.

To maya,p-nut,eton,farah,zack,seronoknya dapat jumpa korang.Same to you guys.

Next year trylah datang yek siapa2x yg tak pernah tu....tak rugi apa-apa pun...its just need a little courage.


Quote:

Olie
assalamualaikum..

waaaahhh..tahniah2 batch 96 memang superb bab2 menghavockan diri ni..lepas ni kita try maintain utk 10 thn berturut2..sure ramai yang dengki punye..hehe.. i believe u guys had a lot of fun b hepi befday to baby hurin, dan jugak putad..waiting for the photo entries...insyaallah next year aku join..!!


Quote:

Edli

Assalamualaikum. MMMMggggg best sangat dapat jumpa korang semua semalam. Alhamdulillah dapat gak jumpa reramai setelah sekian lama tak berjumpa. mmg havoc la semalam.Tahniah kat batch 96 jerana sekali lagi dapat mempertahankan gelaran batch paling havoc. Tapi tulah mana
MIORRRRRRRRRRRRRRRRR. hehehehe. Cakap nak datang. Anyway happy to see
you all yesterday walaupun team aku kecundang gilaaaaaa.wakakakaka.. Ni tengah tunggu pic semalam.

PS: Bila lak nak buat gathering batch 96 ni. Buatlah kat resort memana.


Quote:

Syed

tahniah kepada batch 96 kerana menepati sasaran asal, iaitu memenangi anugerah 'batch paling havoc' dan juga beberapa hadiah cabutan bertuah...sebab tu je yg mampu buat setakat ni...haha. futsal malam sebelum tu pun best. hmm...maybe kita bole main satu round lagi this weekend...nak prepare for upcoming tournament?

sebenarnya buat apa2 pun best kalau ramai dtg. so ramai2 la join sekali next time kita buat program. tengok org johor...sanggup dtg...macam tu la. org2 kl cane pulak ek ;p?


Quote:

Aida aka Putad
aah.. seronok aku baca.. well done la pada korang semua.. sebab dapat pertahankan gelaran batch paling havoc tu.. aku tak pegi sebab aku ada holiday trip+ besday gift ke langkawi laa.. on 8th tu aku on the way balik kl.. tu yg aku tak dapat join.. sorry to maya, p-nut and hanis sebab sms ajak aku gi..tp aku tak reply.. sebab tgh naik cable car laa.. sorry eh... anyway.. congrates to all yg pegi memeriahkan suasana...

thanks olie.. sebab wish aku.. dah tuek dah ni.. wakakaka.. n to bb hurin.. tunggu parcel untie eh.. (eton, sms ler add ko..cemana aku nk pos ni.. wakaka)..

apa pun... mmg korang semua best..la...




Saturday, 7-Jul-2007 05:22 Email | Share | | Bookmark
Futsal at Sport Planet Sunway before bowling tournament

 
 
 
View all 17 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net